GREENWALL STEUNT HET KWATRIJN

Greenwall heeft met de schenking van een FaunaVilla aan Het Kwatrijn ook haar steentje bijgedragen aan het project ‘Onze Tuin’.

In het TV-programma ‘Onze Tuin’ van RTV Utrecht was het voor het Wellantcollege uit Houten de uitdaging zonder een euro budget een tuin voor bewoners van het Kwatrijn te realiseren.  Met hulp van de kijkers (zowel zakelijk als particulier) werd er een belevingstuin gemaakt en materiaal beschikbaar gesteld. De schenking van de FaunaVilla was een initiatief van Arjan Eikelenboom van Eikelenboom groenprojecten.

Eikelenboom Groenprojecten is als partner en sponsor betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden op het terrein van Kwatrijn en tevens dealer van de FaunaVilla.

Het Kwatrijn is een woon- en werklocatie van Amerpoort, gelegen in de bossen van Soest. Amerpoort is een organisatie die meer dan 2200 mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt

Bekijk hier het nieuwsitem over de opening van Het Kwatrijn.
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1190349/opening-tuin-het-kwatrijn-soest-na-metamorfose.html

Onze Tuin is een tv-programma van RTV Utrecht. In het tuinmagazine gaat presentatrice Margreet van Gils ieder seizoen samen met tuinmeester Mark van Noppen aan de slag in een tuin van een speciale locatie. Onze Tuin is al vanaf 20 maart elke donderdag te zien op RTV Utrecht vanaf 12.25 uur en daarna ieder uur tot de volgende dag.